Vill du bli modell? :)

 
 
Hejsan, för er som inte vet vem jag är så heter jag Annicka Papazissi och var med och starta den här bloggen och förra helgen åkte jag iväg till Skövde och sminka för affären indiska för jag fick kontakt med en modellagentur och dom hade en catwalk i indiska butiken, efter att ha pratat med chefen så gav han mig jobbet att scouta modeller här i Karlstad så nu söker jag tjejer mellan 14-17år som är mellan 175 - 181 cm långa ta kontakt med mig så fixar vi ett möte så får vi se vart det leder :) 
 
en kul grej att veta är att om ni blir accepterade som modeller så får ni gå en modell utbildning och sen åka till Paris eller Milano och gå som modell för kända designers :) 
 
p.s det här är fullt seriöst, modellagenturen gör inget utan era föräldrars tillstånd.
 
 
 

Sanna är modell :)

 
Hejsan ! Nu har jag lite bilder på Sanna när hon har varit så snäll och ställt upp när jag har sminkat henne, hoppas ni gilla bilderna :) 
 

ny blogg

Har inte bloggat något den senaste veckan, för det kommer  bli lite förändringar.
Jag (Sanna) kommer börja bloggan med min barndomskompis Ebba isället när det gäller vardag och så vidare.
 Men jag och Annicka kommer också att forsätta blogga litegran men på ett annat sätt. Kommer inte skriva om våran vardag och sånt.. ni får se längre fram ;)
 
Så kolla in den nya bloggen; Thesmalltall.blogspot.se
 
PEACE! /S

lörda+sönda

Skattkär i lördags var faktikst jätte kul! Hade en stor brasa, alla va på bra humör, ja det va jätte mysigt:) Visst, det blev lite drama men sånt händer.
 Igår va jag på fotoshoot med Annicka för hennes portfolio, och filmmys med mamma efter det!
 
Blogga inge igår för har blivit as förkyld så orka inte med det. Så blir hemma från skolan idag och myser i sängen istället! ♥
 
 
PEACE! /S